Toiminnan tukeminen

iiiiggaggad

Kuopion saksalainen päiväkoti siirtyi Pikku Leijona päiväkotien alaisuuteen – keskustassa sijaitsevan Aamutähden saksankieliseksi ryhmäksi. Kuopion saksalaisen päiväkodin kannatusyhdistys RY jatkaa kuitenkin toimintaansa ja toimii Aamutähden saksankielisen ryhmän taustatukena. Kannatusyhdistykseen voi liittyä jäseneksi, kannatusjäseneksi tai antaa lahjoituksen.

Jäseneksi liitytään maksamalla kannatusyhdistyksen jäsenmaksu ja ilmoittautumalla jäsenrekisteriin. Jäsenmaksu on voimassa lukuvuoden 1.7.-30.6.

Tavallisen jäsenen jäsenmaksu on 40 euroa. Erilaiset yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat maksaa halutessaan tukijäsenen jäsenmaksun 100 euroa. Yhdistykselle voi myös tehdä raha- ja tavaralahjoituksia. Esimerkiksi legot ovat aina haluttu tavaralahjoitus.

Jäsenrekisteriin ilmoittaudutaan lähettämällä päiväkodin sähköpostiosoitteeseen paivakoti(a)kuopionsaksalainenpaivakoti.com oma nimensä, postiosoite ja mahdollinen sähköpostiosoite. Tiedot voi lähettää päiväkotiin myös postitse.

Jäsenmaksu maksetaan Kuopion saksalaisen päiväkodin kannatusyhdistys ry:n tilille FI73 5609 1840 0560 65 viitenumerolla 19017.

Mainokset