Joulujuhla

IMG_3169

Viime viikolla vietimme joulujuhlaa yhdessä perheiden kanssa. Päiväkodissamme joulujuhla on yhteisöllinen vuoden viimeinen juhla, johon perheet tuovat jokainen jotain pientä makeaa tai suolaista syötävää juhlaan.

Joulujuhla aluksi lapset lauloivat perheilleen muutamia oppimiaan joululauluja. Lauloimme myös kaikki yhdessä ”joulu yö, juhla yö” -laulun, osan suomeksi ja osan saksaksi.

Päiväkotimme jouluhlassa on perinteisesti vieraillut joulupukki. Tänä vuonna tontut olivat tuoneet joulupukilta kirjeen ja jättäneet säkillisen joululahjoja. Kirjeessä joulupukki kertoi, että tänä vuonna hän ei valitettavasti päässyt tervehtimään lapsia jouluhlaan, koska reen jalakset olivat ruosteessa (toivottavasti tontut ahertavat reen kuntoon jouluaatoksi, että joulupukki pääsee jakamaan joululahjoja jouluaattona kaikille maailman lapsille).

IMG_3173

Jokainen päiväkodin lapsi sai oman pienen joululahjan. Lapset odottivat innoissaan omaa vuoroaan. Lopuksi nautimme perheiden tuomista herkuista, joimme glögiä ja jutustelimme yhdessä vierähtäneestä syksystä.

IMG_3177

Nyt toivotamme kaikille oikein hyvää joulua ja näemme taas ensi vuoden puolella!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s